"Ez nem egy valóságshow!" - üzente Obama Trumpnak. Valóban nem, ez a valóság. A valóság amit folyamatosan próbálnak manipulálni. Az elmúlt években szerintem Obama volt aki egy másfajta valóságban élt. Nem tudom, hogy jó elnök lenne-e Trump, de egy biztos, az üzlethez ért és természetesen nem hülye, mint ahogy a média mutatja. Igen, volt egy valóságshowja,bár én inkább csak shownak, műsornak nevezném. Tudniillik Trump nem egy villába költözött be, nem meztelen szigetlakók szerelmi életét próbálta igazgatni, hanem egy kieséses üzleti vetélkedőműsort csinált, ami szerintem az egyik legjobb és legtanulságosabb műsor volt, amit kereskedelmi tévé valaha készített. Ajánlom mindenkinek, aki nem látta, az egyik legjobb üzleti oktatóvideó!

Ja, és Trump egyik legfőbb üzenete, amit nagy nyilvánosság előtt is elmondott: vállalkozóként sok politikussal állt kapcsolatban, jól tudja, hogy mindegyik csak a markát tartja és hazudozik össze-vissza. Elnökként erre nem lesz kíváncsi.

Véletlen: ha beírjátok Trump nevét a Google-be, sokára találtok olyan képet, ami nem valami grimasz lenne, hanem egy normális portré.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://historiak.blog.hu/api/trackback/id/tr338693198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása